Varför vi sänder distanshealing varje vecka

 

Det är ett märkligt nummer detta nummer av tidningen. Jag har precis kommit hem från Indien och är uppfylld av erfarenheter därifrån. Det som är märkligt är att hela NKH metoden bygger på erfarenheter jag har från tiden innan jag föddes in i den här kroppen (för 50 år sedan) och erfarenheter jag gjort i livet sedan
80-talet. Hur Indien hänger ihop med NKH ska jag försöka förtydliga i tidningen

En sak är dock säker. Man ska så inte sluta tro på mirakler eller ens tillåta sig att förvånas av allt livet bjuder på. Det ena leder alltid till det andra. Som vi lär ut i NKH så finns det en större plan för oss alla. Både i det svåra och i det lätta. En plan jag har upptäckt att man ibland behöver se 30 år bakåt för att förstå.

I detta nummer har jag skrivit lite om mitt möte med det fysiska Shamballa. Det är verkligen dags att manifestera en högre visdom på jorden.

Jag kan inte förklara alla märkliga saker jag upplevt och upplever i livet. Jag vet att det låter som sagor i mångas öron men i min verklighet är det en sanning. 

Det är därför jag säger att du ska ha dina sinnen öppna även för det du inte förstår och för det okända. Det är då mirakler kan skapas och du vet aldrig vilka spännande vägar du erbjuds att vandra på.26 aug 2015

 Våra lärare  och terapeuter finns i hela Sverige. Vill du organisera på din ort ta då kontakt med någon av lärarna. Aktuella kurser hittar du i kalendern där finns också meditationskvällar runt om i Sverige.

 

 


 

 Länkar


Sinnligkunskap
Sann Essens
Esoteriska rådgivare och medium
Reikitidningen

Universum ger oss en dröm när vi föds,
sedan är det upp till oss att göra den verklig.

/nefertiti-official-mini.jpg

Här köper du boken 

*******