Vad är Nefertiti kosmisk healing

Vad är Nefertiti kosmisk healing

 Text: Solkarina

 Det är en healingmetod från uppväckt från det gamla Egypten med transformation och aktivering av de gamla skaparnas antika koder med rötter i tiden för Lemuria när människan levde i harmoni med det kosmiska flödet. Vi arbetar tillsammans med änglarnas riken, mästarnas riken, gudinnornas riken och galaktiska guidernas riken.

Det är en mycket hög vibrerande energimetod för andlig och personlig utveckling.  Metoden är kanaliserad tillsammans med den uppstigna mästaren Nefertiti som hade en monoteistisk tro i det gamla Egypten. Hon trodde på ett kosmiskt flöde i vilket hon också undervisade under sin livstid i Egypten.

Metoden är oerhört kraftfull då vi helt överlämnar helandet och läkande av våra själsprocesser till änglarna, mästarna, gudinnorna och de galaktiska guiderna. Metoden hjälper oss att leva och verka genom vårt mångdimensionella medvetande. Nefertiti är en uppstigen mästare och undervisar från den dimensionen.

Vi arbetar med 12 chakra och 144 dimensioner i kontakt med moder jord och vintergatan.

Änglar finns i alla former och för alla tillfällen. Änglarna är en del av den heliga geometrin, därför kan du be om hjälp för alla tillfällen i livet. Änglarna har kontakt med det universella nervsystemet – det kosmiska flödet därför kan du lyssna på änglarna och de vet, nu, bakåt och framåt. Änglarna är unika för de har en uppgift i alla dimensioner vilket inte alla andra guider har. 

 

 

26 aug 2015

 Våra lärare  och terapeuter finns i hela Sverige. Vill du organisera på din ort ta då kontakt med någon av lärarna. Aktuella kurser hittar du i kalendern där finns också meditationskvällar runt om i Sverige.

 

 


 

 Länkar


Sinnligkunskap
Sann Essens
Esoteriska rådgivare och medium
Reikitidningen
Dimensionellkunskap

 

Universum ger oss en dröm när vi föds,
sedan är det upp till oss att göra den verklig.

/nefertiti-official-mini.jpg

Här köper du boken 

*******