Läsa sig till kunskap genom en bok

Lära sig efter en bok

Text: Solkarina

Det har kommit en del reflektioner från dem som gått NKH kurs och läst boken innan de gick kursen. Många tror nämligen att man genom att läsa en bok bara kan göra övningarna och sedan ”kan man” metoden. De som gått kurs har förstått att så är verkligen inte fallet. NKH handlar om att lära känna vibrationerna. Det kan man inte läsa sig till. Det är en upplevelse som är kopplad till känslokropparna. Genom initieringar väcker man minnen i känslokroppen som är kopplad till 144 dimensioner. När detta väcks expanderar medvetandet och då kan man också förstå övningarna. Det är detta vi behöver lärare till. Eleven behöver sammanhangen och detta erbjuder läraren.

Eller ska vi skicka barnen till skolan och lära sig själv? Samma sak. 

Alla lärarna i NKH är utbildade och tränade att hjälpa dig och uppleva. Lära genom att göra. Gå inte på myterna att du kan lära utan lärare!

Vem är bättre att guida än den som varit där?

Boken köper du här

26 aug 2015

 Våra lärare  och terapeuter finns i hela Sverige. Vill du organisera på din ort ta då kontakt med någon av lärarna. Aktuella kurser hittar du i kalendern där finns också meditationskvällar runt om i Sverige.

 

 


 

 Länkar


Sinnligkunskap
Sann Essens
Esoteriska rådgivare och medium
Reikitidningen
Dimensionellkunskap

 

Universum ger oss en dröm när vi föds,
sedan är det upp till oss att göra den verklig.

/nefertiti-official-mini.jpg

Här köper du boken 

*******