Healing till oron i världen

För kännedom hur NKH Nefertiti kosmisk healing fungerar.
 
Eftersom vi arbetar utifrån ett kosmiskt flöde där ALLTING ingår. Så kommer automatiskt alla katastrofområden i världen att få healing varje gång vi sänder på onsdagarna. Det räcker med att DU är med så påverkar du hela vår vintergata och det som finns både inom vintergatan och utanför den. SÅ arbetar NKH healingen till skillnad mot andra healingmetoder som man måste "rikta" energi. Dit dina tankar går, där du känner oro eller behöver helande påverkas av Nefertiti healingen. Den är så stor så ibland undrar jag om människor förstått det! Det är en 5 - dimensionell metod och den helar också så, dig, din omgivning, världen, kosmos i alla healingbehandlingar. Vi är ett flöde! Och vi helar på ALLA nivåer i kosmos.
 
Vi kommer därför inte att i framtiden lägga ut att vi sänder extra till orosområden de helas automatiskt vid all healing vi gör.
 
http://www.nefertitikosmiskhealing.se/
 
Solkarina Sinnligkunskap​ grundare av metoden
18 nov 2015

 Våra lärare  och terapeuter finns i hela Sverige. Vill du organisera på din ort ta då kontakt med någon av lärarna. Aktuella kurser hittar du i kalendern där finns också meditationskvällar runt om i Sverige.

 

 


 

 Länkar


Sinnligkunskap
Sann Essens
Esoteriska rådgivare och medium
Reikitidningen
Dimensionellkunskap

 

Universum ger oss en dröm när vi föds,
sedan är det upp till oss att göra den verklig.

/nefertiti-official-mini.jpg

Här köper du boken 

*******